Stiri si noutati

Banca UniCredit Romania a inaugurat la Suceava cea de-a 35-a sucursala

Banca UniCredit Romania a inaugurat la Suceava o noua sucursala, situata in Strada ?tefan cel Mare, nr. 54-56, ajungand astfel la 35 de unitati operationale in intreaga tara, dintre care 12 in Bucuresti, potrivit unui comunicat remis Rompres.

Deschiderea noii sucursale se inscrie in strategia de extindere la nivel national a bancii UniCredit Romania prin acoperirea regiunilor cu potential economic ridicat. Sucursala UniCredit Suceava este dedicata atat clientilor persoane fizice, cat si societatilor comerciale.

"UniCredit Romania va accelera politica de dezvoltare, iar pana la sfarsitul acestui an vom mai deschide inca 15 unitati teritoriale. De altfel, obiectivul UniCredit este ca in 2-3 ani sa ajungem printr-o crestere organica la o retea de circa 100 de sucursale. UniCredit Romania va acoperi astfel intreaga tara, pentru a fi recunoscuta ca o institutie bancara cu o retea de distributie nationala", a declarat presedintele executiv UniCredit Romania, Rasvan Radu.

Sucursala UniCredit Suceava va dispune de un punct de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar (ATM).

"Sucursala UniCredit Suceava este o noua confirmare a angajamentului ferm pe piata locala a uneia dintre cele mai solide institutii financiare europene aflate in plina expansiune. Clientii din judetul Suceava vor putea beneficia de experienta si know-how-ul unuia dintre primele grupuri europene. Pentru noi este foarte important sa avem o prezenta activa acolo unde clientii au nevoie de servicii competitive", a precizat directorul sucursalei UniCredit Suceava, Mariana Casapu.

UniCredit Romania este o banca comerciala cu actionariat strain, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de peste 2.100 miliarde lei, iar la sfarsitul primului trimestru din 2005 banca avea active totale de circa 15.500 miliarde lei, in crestere cu 84 la suta fata de luna martie 2004. Actionar majoritar al bancii UniCredit Romania cu 99,94 la suta din actiuni, Grupul UniCredit este una dintre cele mai importante institutii financiare europene cu o valoare de piata de circa 30 miliarde euro si avand active totale de 266 miliarde euro.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *