Stiri si noutati

BCR lanseaza o noua modalitate de economisire – depozitele la termen, in lei, cu dobanda fixa

“”>Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza o noua modalitate de economisire, depozitele la termen, in lei, cu dobanda fixa, de pana la 7,5 la suta pe an, cu scadenta la o luna si la trei luni.
‘BCR face un nou pas pentru stimularea economisirii in Romania, oferind acum depozite la termen de pana la 3 luni cu cea mai mare dobanda fixa, de pana la 7,5 la suta pe an, de pe piata bancara. O mare parte dintre clientii bancii au depozite pe termen scurt, iar BCR vine in sprijinul lor oferindu-le un mod de economisire foarte avantajos pentru ei’, a declarat Ion Matei, director executiv al Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail din cadrul BCR.
BCR ofera clientilor depozitele la termen in lei cu scadenta de o luna si respectiv trei luni cu clauza de dobanda fixa pe perioada constituirii si posibilitatea reinnoirii automate la scadenta sub forma unui nou depozit cu dobanda fixa in conditiile de dobanda practicate de banca la data reinnoirii.
Suma minima necesara pentru constituirea depozitelor la termen de o luna si trei luni cu dobanda fixa este de 1.000 RON, iar dobanda se plateste la scadenta.
Dobanzile practicate de BCR la aceste tipuri de depozite sunt bonificate pe transe valorice. Astfel, pentru un depozit de pana la 5.000 RON, la o luna, dobanda este de 7,05 la suta pe an, iar la trei luni de 7,25 la suta pe an, pentru depozite intre 5.000 RON inclusiv si 10.000 RON exclusiv dobanda este de 7,20 la suta pe an la o luna si de 7,40 la suta pe an, la trei luni, iar la depozite de peste 10.000 RON inclusiv dobanzile practicate de BCR sunt de 7,30 la suta pe an la o luna si de 7,50 la suta pe an la trei luni.
BCR este una dintre cele mai importante banci din Romania, gestionand active de peste 10 miliarde euro. Banca are in prezent 442 sucursale si agentii in intreaga tara, avand unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de internet banking si e-commerce, emite 19 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.200 si aproape 8.000 de POS. Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la peste 4 milioane, din care 90 la suta sunt clienti persoane fizice.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *