Stiri si noutati

BCR si Altex au lansat un nou card de credit

Banca Comerciala Romana si Altex au lansat, miercuri, cardul de credit co-branded BCR-MasterCard- Altex, de pana la 5.000 euro (echivalentul in lei) pentru persoanele care achizitioneaza produse din magazinele Altex.

Perioada de creditare este de cinci ani, iar dobanda este de 25 la suta pe an. Produsul poate fi utilizat pentru plata bunurilor achizitionate din magazinele Altex, Media Galaxy, Altex Mega Store, precum si pentru alte nevoi personale (retragere numerar, plati catre comercianti), putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate.

"Speram la un succes mare pe piata datorita avantajelor pe care le ofera acest produs, precum cuantumul minim care trebuie achitat lunar dar si perioda de gratie pentru plata dobanzii, care poate ajunge pana la 50 zile pentru tranzactiile efectuate la comerciant", a declarat, intr-o conferinta de presa, Directorul Directiei de Credite Retail al BCR, Dorin Cojocaru.

Persoanele care pot beneficia de acest card trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18- 70 ani, care fac dovada rambursarii sumei minime de plata. Rambursarea se poate face prin ATM-uri, casieriile unitatilor BCR, prin transfer bancar sau prin debitare directa a contului unui card de credit. Plafonul maxim nu trebuie sa depaseasca 30 la suta din veniturile nete ale solicitantului.

Documentele necesare la accesarea cardului BCR-MasterCard-Altex sunt copia actului de identitate si documentele care atesta realizarea de venituri de catre solicitant (adeverinta de salariu, copie dupa cartea de munca, din pensii, din cedarea folosintei bunurilor, din dividente, din depozite si dobanzi bonificate, etc), iar eliberarea lui se realizeaza la circa sase zile de la depunerea actelor. Comisioanele pentru deschiderea de cont sunt de 25 lei RON.

 "In conditiile unui trend descendent al dobanzilor, consider ca acest tip de card este foarte avantajos pentru persoanele cu venituri medii", a afirmat directorul Directiei Carduri BCR, Ion Matei.

BCR este cea mai importanta banca din Romania, avand in prezent 337 sucursale si agentii in intreaga tara. Banca a emis pana in prezent un numar de 13 tipuri de carduri de credit si de debit, si are circa 4,9 milioane clienti, dintre care 90 la suta sunt persoane fizice.

Altex este retea de magazine de electronice , electrocasnice, IT&C, avand peste 120 magazine deschise in toata tara. Altex ofera cele mai mici preturi si un sistem diversificat de finantare, cu cele mai mici rate.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *