Stiri si noutati

BRD a lansat cardul pentru studenti BRD – ISIC

BRD – Groupe Société Générale a lansat un nou produs care completeaza oferta special dedicata tinerilor, cardul BRD – ISIC. De asemenea, banca va decerna si la acest inceput de an universitar Bursele Academice BRD. Aceste burse, atribuite deja pentru al doilea an consecutiv, ii premiaza pe studentii cu cele mai bune rezultate in anul universitar 2004 – 2005, informeaza banca.
Emis sub insemnele VISA, Cardul BRD – ISIC este destinat studentilor (inclusiv celor care urmeaza programe de studii aprofundate, master sau doctorat), inscrisi in invatamantul de zi. Cardul BRD – ISIC este un card de debit in lei, cu valabilitate de un an si utilizare atat in Romania, cat si in strainatate, in mediu electronic. Poate fi folosit 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, atat in reteaua nationala si internationala de bancomate, cat si pentru cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii care au afisata sigla VISA Electron.
Specificul acestui card este de a fi in acelasi timp un produs bancar cu tarife studentesti si o legitimatie internationala de student. Cardul BRD – ISIC permite accesul la un program international de reduceri in peste 110 tari din lume, la peste 1.200 comercianti din tara si la mai mult de 35.000 de comercianti din strainatate. De asemenea, cardul asigura acces la TravelMax (cea mai mare baza de date on-line de informatii turistice si culturale), precum si la o linie telefonica de asistenta in situatii de urgenta.
In Romania, posesorii pot retrage numerar din orice unitate BRD – Groupe Société Générale sau de la cele peste 500 de bancomate BRD din toata tara, precum si de la bancomatele altor banci comerciale care afiseaza sigla VISA Electron.
BRD a emis pana in prezent peste 1.100.000 de carduri active. Banca opereaza o retea de peste 500 de ATM-uri si peste 4500 de POS-uri. BRD este cea mai mare banca privata din Romania, cu o retea de peste 260 de unitati si peste 1.650.000 de clienti.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *