Stiri si noutati

BRD Groupe Societe Generale, cea mai buna banca a anului 2005

BRD Groupe Societe Generale a fost desemnata cea mai buna banca a anului 2005, pentru expansiunea consolidata si rapida a activelor, in conditiile unei profitabilitati de exceptie, cu ocazia celei de-a X-a editii a decernarii premiilor Piata Financiara pentru sectorul financiar-bancar.

Cel mai bun produs bancar al anului a fost acordat Bancii Transilvania, pentru creditul "1 ora", pentru solutia inovativa de finantare a micilor intreprinzatori. De asemenea, la aceasta categorie a fost premiata si Bancpost, pentru cardul AMEX, pentru aria larga de servicii conexe oferita consumatorilor de carduri.

Titlul "Bancherul anului" a fost acordat de "Piata financiara" presedintelui BCR, Nicolae Danila, pentru profesionalismul, tenacitatea si daruirea in profesie, motivante pentru performantele bancii pe care o conduce. Totodata, BCR Leasing a primit premiul pentru categoria "Best in Leasing", pentru dinamica, echilibru si diversitate in finantarea afacerilor.

Banca Comerciala Romana a fost premiata, pe 30 noiembrie, in cadrul decernarii premiilor "Mr RON", in cadrul categoriilor "Banca Anului" si "Comunicatori", pentru activitatea lui Corneliu Cojocaru.

La categoria "Performanta pe piata de capital", a fost premiat SAI GLOBINVEST SA, pentru performantele in administrarea de active, consecventa si transparenta.

Premiul la categoria "Polita anului" a fost acordat companiei ALLIANZ-?IRIAC Asigurari, pentru polita de asigurari de sanatate OPTIM, pentru capacitatea de modelare a pietei prin simplitate si calitate. De asemenea, OMNIASIG a fost desemnat Asiguratorul Anului, pentru pragmatismul, coerenta si dinamica evolutiei.

La categoria "Tranzactia Anului", castigatorul a fost Vodafone Group Plc., pentru credibilitatea indusa intr-o industrie ce defineste o economie moderna.

In cadrul festivitatii au fost decernate trei premii speciale, respectiv pentru "Pretuire", acordat Asociatiei Romane a Bancilor, pentru "Gratitudine", acordat academicianului Constantin Ionete si pentru "Admiratie" acordat guvernatorului BNR, Mugur Isarescu.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *