Stiri si noutati

Cardurile eliberate de BCR au fost "autorizate" international

De asemenea, certificatul emis de catre Moody International confirma introducerea si aplicarea de catre BCR a sistemului de management al calitatii in domeniul proiectarii si dezvoltarii produselor bancare pentru populatie, precum si pentru procesele de atragere, plasare si transfer a resurselor de la si catre persoane fizice.

"Auditul, dovada a transparentei bancii, a fost efectuat de auditori inregistrati IRCA (International Register of Certified Auditors) atat la Centrala bancii, cat si la sucursalele bucurestene BCR Unirea si BCR Libertatii", se precizeaza intr-un comunicat al BCR. Sistemul de management al calitatii implementat de BCR a fost definit impreuna cu firma romaneasca de consultanta Braco.

Acest sistem presupune definirea clara a proceselor si responsabilitatilor, implicarea intregului personal si controlul factorilor ce influenteaza calitatea produselor si serviciilor bancii.

Intre primele 10 din lume

Fondata in 1911, Moody International a devenit una dintre primele 10 organizatii de certificare si inregistrare ISO din topul mondial de profil, prin compania Moody International Certification. Suplimentar serviciilor de evaluare si certificare a conformitatii cu standardele ISO, Moody International acorda, in intreaga lume, servicii de inspectie, intermedieri de vanzari si furnizare de personal tehnic marilor organizatii din industria petrolului, gazelor, petrochimiei, mineritului si constructiilor.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *