Stiri si noutati

CEC lanseaza Contul Spontan

Persoanele fizice cu venituri constante relativ scazute, salariatii sau pensionarii pot beneficia de un program de economisire avantajos lansat de CEC, prin Contul Spontan, informeaza un comunicat de presa al institutiei bancare.

Solicitantii trebuie sa deschida la CEC un cont curent din care, la solicitarea clientului, banca va transfera in Contul Spontan o suma stabilita, conform unei programari anterioare.

Prin cele patru programe cu depuneri initiale de 30, 50, 100, respectiv 500 de RON, si cu solduri permanente de minim 30 de lei noi, respectiv 50, 100 sau 500 de lei noi, se vor depune lunar, programat, in numerar, in Contul Spontan, sumele minime de 10 RON, 20, 50 sau 100 de RON. Dobanzile se calculeaza zilnic si se capitalizeaza lunar, fiind stabilite in prezent la sapte la suta, 7,5, 8, respectiv 8,5 la suta.

Contul Spontan se poate deschide pentru o perioada de un an sau doi ani, cu posibilitatea de prelungire. Noul produs ofera clientilor CEC posibilitatea de a face economii fara a se deplasa la sediul bancii si fara a le fi impusa o limita inferioara de suma.

Produsele si serviciile pe care CEC le va lansa in perioada urmatoare sunt destinate in mod special IMM-urilor, iar pana la sfarsitul anului, banca va intra pe piata cardurilor, mai precizeaza comunicatul.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *