Stiri si noutati

Certificate cu discount, oferite de Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania ofera certificate de depozit la purtator cu discount pentru persoanele fizice, atat in lei, cat si in valuta, pe perioade de sase si 12 luni. De asemenea, banca pune la dispozitia agentilor economici depozite in lei pe o perioada de o saptamana. Pentru constituirea acestor depozite este necesara o valoare minima de 100 milioane lei, la care se acorda o dobanda fixa de 20%/an.

Valoarea minima a unui astfel de certificat este de un milion de lei, iar pentru cele in valuta, de 1.000 euro sau dolari. Aceste instrumente de economisire oferite de Piraeus Bank Romania sunt disponibile la sucursalele bancii din incinta Magazinului Unirea, de la parterul fostului Hotel Modern, langa Ateneul Roman (vizavi de Hotelul Hilton), in Piata Trandafirilor din Tg. Mures si in Piata Marasti din Timisoara.

Eficienta acestor tipuri de instrumente de economisire este dovedita chiar de rezultatele inregistrate in primul trimestru al anului in curs. Astfel, certificatele de depozit in euro au inregistrat un randament de 4,82% pe an, iar pentru cele in dolari americani randamentul a fost de 3,93% pe an. Precizam ca pentru certificatele de depozit in lei cu scadenta la 1 august 2003, randamentul este de 24,43% pe an.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *