Stiri si noutati

Circuitul Spania-Franta, oferta J?Info Tours pentru ?vacanta vacantelor?

Vacante de vis, locuri unde cu siguranta veti dori sa va intoarceti iar si iar. Compania J?Info Tours va provoaca si in acest sezon cu destinatii in locuri in care natura si istoria se intrec reciproc in a va capta atentia, pentru a va lasa apoi superbe amintiri. Si nimic nu pare mai potrivit decat circuitele turistice in tari pe care turistii viseaza sa le viziteze.

Unul dintre acestea este circuitul Spania-Franta, oferit de J?Info Tours. Petreceti 14 zile intr-o fabuloasa atmosfera latino, in care va asteapta misterele vechilor castele medievale, plajele insorite ale Mediteranei, splendorile Barcelonei – "orasul de sub luna" si ale Parisului – "urbea Luminii". Dupa numai trei ore de zbor, veti incepe aventura in Barcelona, capitala Cataloniei. Sagrada Familia, parcul Guel, Casa Mila si Casa Vincent sunt cateva din operele vestitului arhitect Gaudi, care si-a pus amprenta pentru totdeauna asupra Barcelonei. Nu trebuie sa ocoliti nici Piata Cataluna, Portul Olimpic si Stadionul Olimpic, precum si Cartierul Gotic. Aici, in centrul vechi al orasului, veti descoperi Curtea Executiilor, din timpul Inchizitiei. Urmeaza apoi zile pline de surprize, in care veti putea vizita altarul spiritualitatii catalane, Montserrat, manastire situata printre dintii ca de ferastrau ai muntilor cu acelasi nume, apoi Costa Brava (Coasta Salbatica) sau Costa Maresme. De aici veti putea pleca pentru a petrece o zi in cel mai mare parc de distractii din Spania, Parc Aventura, sau pur si simplu va veti putea relaxa pe plajele insorite.

Urmeaza Marsilia, cu basilica Notre Dame de la Garde, celebra Insula d?If, portul vechi si, nu in ultimul rand, celebrul Bulevard La Canebiere. Coasta de Azur si Nisa-orasul Florilor, principatul Monaco cu Palatul Princiar, catedrala si muzeul Oceanografic sau Casinoul sunt urmatoarele destinatii de vis, in acest circuit. Apoi, Avignon-cu "Palatul Papilor", cea mai mare si frumoasa casa din lume, Grenoble, Chamonix, renumita statiune montana situata la poalele masivului Mont Blanc sunt orasele care incearca sa va pregateasca de ceea ce va urma: Parisul. In "orasul indragostitilor" veti putea vizita cel mai mare muzeu din lume ? Louvre -, Orsay ? muzeul marilor impresionisti, Centrul Pompidou, in care se afla atelierul lui Brancusi, si multe alte repere turistice si culturale. Itinerariul continua cu Normandia pe ruta Rouen – Caen, cu vizite la Mont St. Michel – "Minunea Occidentului", urmate de Valea Loirei cu castelele de la Blois ? sinteza a arhitecturii franceze, Amboise ? resedinta regilor Frantei, situat pe raul Cher, si Chambord – cel mai maret castel al epocii de glorie a regalitatii franceze. Bordeaux – capitala vinurilor franceze, cu Teatrul Mare, Podul de Piatra, Cartierul St. Michel, Catedrala St. Andre. Toulouse, unde veti vizita Place de la Daurade, Basilica Notre-Dame de la Daurade, este ultimul oras vizitat inainte de intoarcerea la Barcelona. Toate hotelurile in care veti fi cazati sunt atent selectionate, fiind asigurate transportul cu autocarul cu aer conditionat de minimum 2 stele in tarile vizitate si serviciile de ghid insotitor. Barcelona este punctul de plecare si pentru circuitele Spania-Maroc si Spania-Portugalia. (C. Neacsu)

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *