Stiri si noutati

Citibank Romania deschide o noua sucursala in Sibiu

Decizia de a deschide o sucursala in Sibiu este una strategica pentru Citibank Romania. Sibiu este unul dintre orasele care au cunoscut o crestere economica semnificativa, cu precadere in ceea ce priveste operatiunile financiare. Sibiul este a doua piata financiara din Romania, dupa Bucuresti, datorita prezentei Bursei Monetar Financiare si de Marfuri – Sibiu si a unui numar mare de alte institutii financiare importante.

“Comunitatea de afaceri sibiana va beneficia de acum de varietatea de servicii pe care noua noastra sucursala le va oferi, incluzand aici gama completa de servicii si produse dezvoltate de Corporate and Investment Bank in Romania, la acelasi nivel de profesionalism ca in orice alta sucursala Citigroup din lume. Totodata, detinerea celui mai modern sistem de Internet Banking ce permite clientilor nostri sa realizeze in timp real tranzactii si operatiiuni financiare din orice colt din lume, face ca oferta noastra sa fie unica pe piata.” a declarat Witold Zielinski, Presedinte Citibank Romania S.A.

Citigroup (NYSE: C), cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, care detine 200 de milioane de conturi de client in peste 100 de tari din lume, furnizeaza clientilor, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare pentru clienti persoane fizice, activitati bancare si de investitii pentru companii, asigurari, garantii bancare si managementul investitiilor. Printre numele de marca majore reunite sub umbrela Citigroup se numara Citibank, CitiFinancial, Primerica, Smith Barney, Banamex, si Travelers Life and Annuity. Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citigroup.com.

Citigroup este reprezentata in Romania de Citibank Romania S.A. din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public si organizatiilor non-profit. Citibank Romania S.A. cu sediul central in Bucuresti, detine acum 6 sucursale corporate in Constanta, Ploiesti, Timisoara, Cluj, Brasov si Sibiu.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *