Stiri si noutati

Clientii BCR vor beneficia de un nou depozit in valuta

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou produs de economisire care da posibilitatea constituirii de depozite in valuta cu dobanda fixa, cu scadenta de pana la 24 de luni, informeaza banca.

Comod BCR aduce ca noutate termenul de constituire de 24 luni, deponentul beneficiind de dobanda fixa pe toata perioada constituirii depozitului. Pentru scadente de 12, 18 sau 24 de luni nu se percepe comision la lichidarea depozitului.

Suma minima de constituire a depozitelor in valuta este de 500 euro/dolari. In cazul depozitelor in dolari, dobanda este in prezent de 4,25 la suta la 24 luni, de 4,10 la suta la 18 luni si de 3,75 la suta la 12 luni, iar in cazul platii lunare a dobanzii de 3,25 la suta la 12 luni.

In cazul depozitelor in euro, dobanda este de 4,10 la suta la 24 luni, 4 la suta la 18 luni si 3,50 la suta la 12 luni, iar in cazul platii lunare a dobanzii la 12 luni – 3 la suta. Plata dobanzii se poate face lunar (pentru depozitul la termen de 12 luni), semestrial (pentru depozitele la 24 de luni) sau la scadenta (pentru depozitele la termen de 3, 6, 12 si 18 luni).

Depozitele pot fi utilizate si ca garantie in cazul obtinerii de credite, carduri de credit sau a altor tipuri de credit acordate prin intermediul cardurilor. Depozitul Comod BCR poate fi constituit si pe termen scurt, de trei si sase luni. Produsul bancar poate fi gasit in toate unitatile bancare din tara.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *