Stiri si noutati

Conducerea Distrigaz introduce abonamentul pentru gazele naturale

Conducerea companiei Distrigaz Sud este pregatita sa sustina, cu argumente, o solutie acceptabila in privinta introducerii abonamentului la gazele naturale, astfel incat acest abonament sa fie bine inteles de clienti, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, directorul general al societatii, Bernard Arnaud.
In prezent, aceasta modalitate de plata a facturilor este raspandita si pentru alte servicii si in alte tari europene si raspunde atat interesului clientilor de a avea facturi mai putin variabile pe parcursul anului, cat si celui al distribuitorului, de a incasa banii regulat, ceea ce ii va permite sa-si desfasoare activitatea continuu, a precizat Arnaud.
Acesta a subliniat ca echipa de conducere a Distrigaz Sud, al carei actionar majoritar este compania franceza Gaz de France, este pregatita sa analizeze introducerea unei forme de abonament, dar decizia finala apartine Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale si Guvernului Romaniei.
A mai fost o incercare de introducere a abonamentului, dupa finalizarea privatizarii, care a esuat… Dar sunt si alte servicii in Romania pentru care exista abonament sau va fi introdus. Sunt diferite forme care ne vor permite sa fim creativi in acest sens, a mai spus directorul general Distrigaz Sud.
In ceea ce priveste clientii cu dificultati la plata facturilor, conducerea societatii de distributie a gazelor naturale lucreaza si este pregatita pentru gasirea unor solutii care sa le poata permite clientilor defavorizati sa plateasca sumele corespunzatoare consumului.
Gaz de France este partener in Franta la acest gen de actiune, pentru a permite tuturor sa beneficieze de energie, a subliniat Armaud.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *