Stiri si noutati

Credite pentru autoturisme la SIAB, de la Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania lanseaza cu ocazia Salonului International Auto Bucuresti 2005 (SIAB) creditul pentru achizitionarea de autoturisme, informeaza un comunicat al companiei.
"Creditul auto oferit de Piraeus Bank este un produs competitiv, adresat persoanelor fizice, avand ca obiect atat autoturismele noi, cat si cele rulate. Unul dintre principalele avantajele ale derularii unui credit auto prin Piraeus Bank este obtinerea aprobarii dosarului in maxim doua ore", a aratat Armanca Muntean – Senior Relationship Manager – Automotive.
Creditul ofera clientilor posibilitatea de a contracta sume intre 3.000 si 50.000 de euro, echivalent in lei, cu o dobanda de 11,9 la suta, pe o perioada ce poate fi cuprinsa intre sase luni si cinci ani. Creditul nu necesita garant daca se depune un avans de 25 la suta din valoarea masinii.
Vizitatorii de la SIAB pot contracta acest credit in cadrul targului, probarea si semnarea dosarului de credit fiind aprobate pe loc. Pe viitor acest program de aprobare va fi disponibil in toate sucursalele Piraeus Bank din tara.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *