Stiri si noutati

Credite pentru persoane fizice oferite de Raiffeisen Bank

Bancile straine de pe piata romaneasca lanseaza produse atractive pentru clienti

Unul dintre produsele bancii se numeste "Casa Ta" si, dupa cum se poate banui, este un credit pentru cumpararea de case sau apartamente. Se acorda pe o perioada cuprinsa intre trei si 20 de ani, atat in lei, cat si in valuta, respectiv euro sau dolari. Valoarea minima este de 5.000 de euro, iar cea maxima de 200.000 euro. Avansul minim este de 15% pentru creditele in lei si de 25% pentru cele in valuta. Garantiile cerute sunt ipoteca pe casa, asigurarea locuintei si asigurare de viata.

Nu exista limita de venit minim personal pentru acordarea creditului. De asemenea, se acorda posibilitatea de rambursare anticipata a creditului. In prezent, dobanzile sunt de 22% pe an pentru creditele in lei si de 8,5% pe an pentru cele in valuta.

Masina nu mai e o problema

Daca v-ati saturat de vechea masina sau vreti sa va cumparati una noua, dar banii nu va ajung, puteti apela la creditul "Masina ta". Sumele pe care le puteti imprumuta prin acest credit sunt cuprinse intre 2.000 si 75.000 de euro sau echivalentul in dolari ori lei, pe o perioada intre 6 luni si 4 ani. Avansul este de minimum 15% din valoarea masinii. Garantiile cerute sunt gaj pe masina si asigurare Casco cesionata in favoarea bancii. Si inca un element important: banca nu pretinde giranti. Totusi, trebuie retinut faptul ca rata lunara trebuie sa nu depaseasca 40% din venitul lunar net al familiei.

Imprumut pentru nevoi personale

Un alt produs oferit de Raiffeisen Bank este Flexicredit, special conceput pentru a va putea indeplini o "dorinta costisitoare" sau pentru a face o bucurie celor dragi. Practic, Flexicredit este un credit pentru nevoi personale nenominalizate. Valoarea acestuia este cuprinsa intre 400 si 3.000 de euro sau echivalentul in lei, iar perioada de acordare a imprumutului este intre 6 luni si 36 de luni. Se solicita un avans de 20% din valoarea creditului, care se va constitui intr-un depozit cu capitalizarea dobanzii pe termen de o luna, mentinut pe toata perioada acordarii creditului. Se solicita, de asemenea, un girant si asigurare de viata valabila pe perioada creditului.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *