Stiri si noutati

Dacia si-a dezvoltat prezenta web odata cu expansiunea in 40 de tari

“”>Compania Dacia a relansat site-ul sau web www.daciagroup.com intr-o forma noua de prezentare, mai dinamica, mai bogata in informatii, urmarind ca, odata cu expansiunea comerciala in peste 40 de tari a modelului Logan, sa isi consolideze prezenta pe Internet.
Vizitatorii site-ului pot obtine informatii despre compania Dacia, de la istoric, profil, actionariat, strategie, obiective, management, la informatii despre activitatea uzinei de la Mioveni, despre evenimentele petrecute cu ocazia lansarilor de noi produse. In plus, site-ul ofera rezultate comerciale si cifre cheie actualizate. Apartenenta Dacia la Grupul Renault permite accesul la site-urile Grupului.
In cursul anului 2005, site-ul www.daciagroup.com a atins un record de 23.000 de vizitatori in medie, in fiecare luna. In prezent, numarul acestora a crescut la 31.000. Cu ajutorul unei harti interactive a Romaniei, site-ul faciliteaza relatia cu reteaua comerciala Dacia din intreaga tara, propunand o baza de date cu adresele tuturor agentilor autorizati Dacia.
Site-ul dispune in egala masura de o platforma actualizata cu ofertele de angajare unde se pot inregistra candidaturile on-line, accesand link-ul &quot

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *