Stiri si noutati

Deschidere catre dialog a MFP la Seminarul National de Fiscalitate

Ministerul Finantelor Publice a avut o atitudine imbucuratoare la a opta editie a Seminarului National de Fiscalitate, fiind din ce in ce mai deschis catre dialog, a declarat pentru Rompres presedintele director general al Grupului de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop&Straton, George Straton, organizatorul evenimentului.
"Ceea ce reflecta problematica din anii precedenti este instabilitatea legislativa, pe de-o parte, reclamata de multi dintre participantii la seminar, iar, pe de alta parte, faptul ca, de multe ori, modul in care se aplica aceasta legislatie la nivel teritorial este mai mult sau mai putin neplacut. Aici e o problema de organizare si de pregatire a personalului din minister", a mai explicat directorul Rentop&Straton.
Seminarul a reunit un numar record de participanti, respectiv 230 de firme. Multe dintre intrebarile acestora legate de interpretarea si aplicarea legislatiei si-au gasit raspuns pe parcursul atelierelor din cadrul seminarului, specializate pe Accize, Amortizare, Impozit pe profit, Impozit pe salarii/venit, Impozit pe veniturile nerezidentilor, Impozite si taxe locale, Procedura Fiscala, TVA, Taxe vamale etc.
Anul viitor se vor desfasura mai multe editii ale seminarului, primul urmand sa aiba loc in luna februarie, a mai adaugat Straton.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *