Stiri si noutati

Dupa Ford, urmeaza DaimlerChrysler

Diverse surse afirma ca producatorul de masini innetioneaza sa trieze personalul din management, cei mai afectati fiind probabil cei de la Mercedes Benz. Sursele media afirma ca Dieter Zetsche, Chief Executive la DaimlerChrysler, urmeaza sa anunte joi schimbarile din personalul din management.

Wall Street Journal, citand o persoana care cunoaste problema, spune ca Zetsche planuieste sa reduca personalul din management cu pana la 20%, adica in jur de 5000 de persoane, cea mai afectata companie fiind Mercedes.

Ziarul german Handelsblatt a citat surse din companie care sustin ca Zetsche, care a preluat pozitia de director general la inceputul anului, intentioneaza sa reduca personalul in principal de la sediul companiei de langa Stuttgart, unde sunt angajati aproximativ 5000 de oameni. In cadrul Mercedes deja se opereaza disponibilizari, in jur de 8500 de muncitori urmand a fi concediati.

Acestea se intampla in conditiile in care Ford a anuntat ca va concedia 25,000 – 30,000 de muncitori si va inchide 14 fabrici, spre a compensa pierderile din America de nord.

BizWords.ro

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *