Stiri si noutati

Echipa CMB TRAVEL lanseaza un concept cu totul nou pe piata ofertelor turistice: ?Foaia de calatorie?

Publicatia, realizata sub forma unui ziar de epoca, cu un numar de 128 de pagini, din care 16 dedicate suplimentului de iarna, este minutios conceputa si cu accente clare jurnalistice. "Foaia de calatorie" reprezinta de fapt catalogul companiei pentru sezonul rece, care aduce, pe langa noutatea modului de prezentare, si un surplus informational de ultima ora, pe care CMB TRAVEL il ofera clientilor sai. "Foaia de calatorie" insumeaza in paginile ei o intreaga lume care va atrage la lectura si va incita la voiaj, destinatiile prezentate fiind alese dintre cele care ofera turistilor raportul optim calitate/pret.

"Foaia de calatorie" prezinta informatii despre obiceiurile din diferite tari, retete culinare, recomandari privind sporturile ce pot fi practicate si vacantele active ce pot fi petrecute in anumite destinatii externe. Sunt prezentate obiectivele demne de a fi vizitate, locurile care nu trebuie ratate, precum si oportunitatile de shopping. In paginile acestui inedit catalog turistic, a carui prezentare grafica impresioneaza prin aspectul retro si accesibilitatea informatiei, veti putea gasi produsele ofertei CMB TRAVEL grupate pe branduri precum Sarbatorile de iarna, Go for Snow ? Vacanta la schi, Winter Sun ?Iarna exotica, Silver Europe ? Europa Argintie. Prin aspectul retro al graficii, CMB TRAVEL invita la reintoarcerea valorilor traditionale ale turismului: orase turistice, locuri si natura, obiceiuri stravechi, gastronomie, arta populara, intr-un cuvant, tot ce este peren si face unica o destinatie.

Fiecare destinatie, verificata amanuntit

Trebuie remarcat ca fiecare destinatie prezentata a fost verificata pana in cele mai mici detalii, putandu-se astfel oferi elemente de noutate si interes referitoare la 406 de hoteluri, pozitionate in 112 orase din 35 de tari vestite prin calitatea superioara a ofertei turistice si nu numai. "Foaia de calatorie" ofera cititorului datele generale despre destinatiile cuprinse in oferta, dar si informatiile absolut necesare privind obiceiurile locale. Nu in ultimul rand, in paginile "Foii de calatorie" cititorii au la dispozitie o serie de informatii utile, foarte importante pentru turistii care aleg o anumita destinatie. Astfel, sunt oferite detalii privind restrictiile la vama impuse de legislatia locala a statului ales ca destinatie, dar si sfaturi privind posibilele riscuri legate de influenta climei asupra sanatatii organismului uman.

Informatii utile si rubrici inedite

In plus, sunt rezervate spatii generoase pentru descrierea sporturilor care pot fi practicate in fiecare dintre destinatiile prezentate, precum si pentru prezentarea obiceiurilor culinare ale regiunii respective.

O rubrica inedita a fost rezervata de realizatorii "Foii de calatorie" prezentarii detaliate a unor retete culinare de bucate exotice, specifice tarii recomandate pentru a fi vizitata. Si pentru a face ca tentatia unei vacante lipsite de griji sa fie si mai mare, autorii au inclus in numeroasele pagini ale "Foii de calatorie" si 16 pachete de recomandari pentru shopping.

Lista cu rubrici este deschisa propunerilor.

Interactiune cu publicul

"Foaia de calatorie nu are ambitia de a fi un ziar, fie el cotidian, saptamanal sau altfel. In mod declarat, ?Foaia de calatorie? este un catalog turistic, care lanseaza pentru prima data un nou concept de comunicare intre un tour-operator si piata", a declarat Cristian Mihai Balcescu, presedinte si CEO al CMB TRAVEL.

Aparitia acestui inedit si cuprinzator catalog turistic este rezultatul conceptiei companiei CMB TRAVEL privind un nou mod de comunicare cu publicul, care devine astfel interlocutor activ in procesul de comunicare. "Un catalog clasic de turism, oricat de bun ar fi, reprezinta in conceptia noastra un mediu inchis. CMB TRAVEL a simtit nevoia sa dezvolte si o directie unde comunicarea sa cu piata sa fie oricand deschisa in ambele directii", a mai declarat presedintele CMB TRAVEL. In opinia sa, o oferta necesita din ce in ce mai multa informatie colaterala. "Vremea tabelelor cu tarife a trecut", a spus dl Balcescu.

A doua directie pe care si-o propune "Foaia de calatorie" este deschiderea spre dialog, cel dintre CMB TRAVEL si clientii sai, mergand pana la critici, impresii de calatorie, sfaturi practice, noi descoperiri ale clientilor pentru alti amatori de calatorie, articole ale unor specialisti in domenii de interes turistic si, de ce nu, articole eliberate de orice forma de constrangere scrise de ziaristii de turism. Acestia sunt, la randul lor, niste turisti competenti si exigenti", spune Cristian Mihai Balcescu.

?Sarbatori de iarna? cu CMB Travel

O alta surpriza placuta oferita publicului de catre CMB TRAVEL o reprezinta suplimentul "Sarbatori de iarna". Aici, sunt descrise 123 de pachete turistice de petrecere a revelionului si 78 destinate sarbatorii Craciunului la tara, in zone vestite pentru traditiile pastrate nealterate.Cititorul va fi tentat sa incerce retete autentice de sarmalute, toba sau alte bucate traditionale publicate in paginile suplimentului, chiar la fata locului, in pensiunile agroturistice. Acestor oferte li se adauga cele destinate petrecerii Sarbatorilor de iarna in Franta, Cipru, Mexic, Ungaria si Brazilia.

De unde se procura gratuit catalogul

"Foaia de calatorie" (si suplimetul "Sarbatori de iarna") pot fi procurate gratuit atat de la sediul agentiei CMB TRAVEL din Bucuresti, Bd. N.Balcescu nr.20 (langa Sala Dalles), la Centrele de Afaceri sau poate fi comandat completand formularul accesibil de pe site-ul www.cmbtravel.ro

CMB TRAVEL ? agentia romaneasca de turism care se adreseaza turistilor exigenti ? acopera o gama completa de oferta, plecand de la cererile si asteptarile fiecarui client. CMB TRAVEL construieste pachete si programe pentru zeci de destinatii si ofera o paleta larga de servicii, la un standard de calitate ireprosabila. Clientii CMB TRAVEL ? persoane particulare, grupuri, familii, oameni de afaceri ? beneficiaza de solutii rapide, profesioniste, personalizate, ori de cate ori calatoresc in Romania sau in strainatate, in interes personal sau de afaceri.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *