Stiri si noutati

Eurisko infiinteaza HI Romania, impreuna cu HI Grupo

Compania de intermediere si consultanta imobiliara, Eurisko, a infiintat, impreuna cu grupul spaniol HI Grupo, firma HI Romania, care se va ocupa de atragerea in Romania a investitorilor de pe piata spaniola si sud-americana din domeniul imobiliar, se arata intr-un comunicat remis luni Rompres.

HI Romania este operationala de la inceputul lunii iulie 2005.

"Am decis sa ne asociem cu HI Grupo deoarece suntem constienti de potentialul investitorilor spanioli si sud-americani, pentru cresterea pietei imobiliare romanesti. Asocierea cu reputata companie spaniola a fost cea mai buna cale de a avea acces la cat mai multi dintre acesti investitori", a spus Gabriel Marchievici, managing partner la Eurisko.

Carlos Junquera, presedintele HI Grupo, apreciaza ca infiintarea HI Romania va canaliza si optimiza investitiile spaniole si latino-americane pe piata romaneasca, care este "o piata foarte mare si dinamica. Aceasta va contribui si la dezvoltarea economiei romanesti, atat Eurisko, cat si HI Grupo, participand in noua asociere cu experienta si know-how-ul din domeniul imobiliar si din sectorul de constructii".

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *