Stiri si noutati

Eurom Bank lanseaza un nou produs de economisire: ?Eurom Bank Plus?

A devenit deja un obicei ca Eurom Bank S.A. sa creeze produse avantajoase pentru clientii sai. Astfel Eurom Bank S.A. a conceput un produs de economisire, "Eurom Bank Plus", produs la care dobanda depozitului creste de la luna la luna. Valoarea dobanzii pentru fiecare luna ramane fixa pe durata de constituire a depozitului.

Depozitul "Eurom Bank Plus" se poate constitui in RON, EUR si USD, atat de catre persoanele fizice, cat si de catre persoanele juridice, rezidente si nerezidente. Plafonul minim de constituire este de 2.000 RON (pentru depozite in RON), si respectiv 500 EUR/USD (pentru depozite in EUR/USD);

Acest tip de produs de economisire se poate constitui pe termen de 3 luni, cu lichidare la scadenta si in acest caz valoarea depozitului si a dobanzii se inregistreaza in contul curent al clientului, sau cu prelungire automata, caz in care prelungirea se va efectua printr-un depozit clasic pe termen de 3 luni, in aceeasi valuta cu dobanda fixa platibila lunar, dobanda acordata fiind la nivelul celei practicate de banca pentru acest tip de depozit la data reinnoirii.

Dobanda fixa anuala aplicabila depozitului "Eurom Bank Plus" se plateste lunar in contul curent al clientului si are urmatoarele valori:

EUR 3.00% 3.50% 4.15%

USD 3.00% 4.00% 4.50%

Depozitul "Eurom Bank Plus" intra in vigoare din data de 18 ianuarie a.c. si se poate constitui in orice unitate teritoriala a bancii.

Clientii bancii beneficiaza si de comisioane 0% pentru deschidere de cont, depuneri de numerar, plati/incasari intrabancare, precum si pentru retragerile de numerar la scadenta depozitelor mai mari de o luna.
Noul produs beneficiaza de garantia oferita de Fondul de Garantare a Depozitelor constituite de persoanele fizice in limita stabilita de lege.

Sursa: Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *