Stiri si noutati

EUROM BANK S.A. – prima banca inscrisa in Registrul participantilor la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti

In luna iulie a.c., Eurom Bank S.A. implineste 4 ani de existenta pe piata financiar-bancara din Romania, un moment important in evolutia bancii, un moment al bilantului.

Acesti ani de existenta a Eurom Bank au reprezentat parcurgerea unor etape care prin efortul sustinut al intregii echipe au dus la castigarea increderii clientilor si impunerea bancii pe piata prin servicii de calitate, accesibile si flexibile, prin diversitatea produselor competitive, prin profesionalismul salariatilor, toate acestea evidentiind faptul ca "Pentru noi fiecare client este important?.

Pasii importanti parcursi de banca pe drumul dezvoltarii sale includ listarea la bursa electronica RASDAQ, emiterea de carduri de credit si de debit sub sigla MasterCard International, dezvoltarea de produse de creditare si economisire cu conditii avantajoase atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice, oferirea de servicii de tip e-banking si de tip forward (vanzare/cumparare valuta la termen cu un curs prestabilit), extinderea si modernizarea retelei teritoriale la un numar de 35 de unitati care beneficiaza de un sistem informatic ce permite accesul on-line intre acestea.

Incepand cu luna iulie 2005, EUROM BANK S.A. a devenit prima banca inscrisa in Registrul participantilor la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare – autoritatea de reglementare si supraveghere a pietei de capital din Romania – a dispus inregistrarea Eurom Bank S.A. in Registrul C.N.V.M. – Sectiunea Intermediari. Astfel, Eurom Bank S.A. are dreptul sa efectueze serviciile de investitii financiare prevazute in obiectul de activitate autorizat de Banca Nationala a Romaniei (B.N.R.), corespunzator art. 5 alin. 1 din Legea nr. 297/2004 privind piata de capital.

Prin integrarea activitatii de piata de capital in activitatea curenta a bancii, se asigura pentru clientii bancii un circuit mai simplu al banilor, cu costuri mai reduse, precum si bonificarea disponibilitatilor alocate pentru tranzactiile bursiere cu dobanda avantajoasa.

Eurom Bank S.A. s-a alaturat bancilor care ofera servicii de decontare a operatiunilor pe Bursa de Valori Bucuresti si este distribuitor de unitati de fond pentru fondurile deschise de investitii administrate de S.C. CERTINVEST SAI S.A, Capital Plus, Intercapital, Orizont si Tezaur.

Prin parcurgerea acestor etape, Eurom Bank S.A. si-a completat gama de produse si servicii, oferind astfel clientilor sai servicii complete si produse competitive diversificate de la plasamente overnight, depozite la termen si pana la investitii pe piata de capital.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *