Stiri si noutati

“Euromoney Magazine ” a acordat BRD premiul “Best Bank in Rom?nia”

BRD – Groupe Société Générale a primit din partea " Euromoney Magazine " premiul pentru cea mai buna banca din Romania, datorita performantelor obtinute in 2004.

BRD – Groupe Société Générale a inregistrat anul trecut rezultate financiare excelente, obtinand un profit net mai mare cu 55 la suta fata de cel din anul anterior si unul dintre cele mai ridicate niveluri ale ROE (rentabilitatea fondurilor proprii) din regiune, 30 la suta, informeaza banca.

BRD – Groupe Société Générale s-a remarcat prin strategia incisiva de dezvoltare a segmentului de retail. In 2004, banca a deschis 42 noi agentii in cadrul unui program inovator de densificare a retelei de unitati. Lansat in octombrie 2004, proiectul BRD Express a definit un concept nou de agentie bancara in relatia cu clientii persoane fizice, care se bazeaza pe trei caracteristici-cheie : proximitatea fata de clientela potentiala, simplitatea si rapiditatea operatiunilor, confortul clientului.

Agentiile BRD Express beneficiaza de " ghiseul universal ", care proceseaza toata gama operatiunilor curente prin proceduri de lucru simplificate. Printre actiunile care au contat ca argumente pentru acordarea acestui premiu s-au numarat infiintarea primei filiale bancare specializata in consumer finance – BRD Finance Credit de Consum, precum si lansarea celui mai popular serviciu de internet banking din Romania – BRD-Net. Tendinta de crestere a activitatii bancii a fost confirmata in primul trimestru al anului 2005 de obtinerea unor rezultate financiare exceptionale.

Banca a obtinut in primele trei luni ale acestui an un profit net de aproape 40 de milioane de euro. De asemenea, rentabilitatea fondurilor proprii (Return on Equity) a fost in primul trimestru al acestui an de 42 la suta.

BRD – Groupe Société Générale este cea mai importanta banca privata din Romania. Banca are peste 1.600.000 de clienti si opereaza o retea de peste 220 de unitati, totalul activelor fiind de aproximativ 3,6 miliarde EUR.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *