Stiri si noutati

Exporturile Rom?niei in Iran ar putea creste semnificativ

Oamenii de afaceri iranieni si-au manifestat interesul pentru cresterea importurilor de produse romanesti, la simpozionul de prezentare a ofertei economice a Romaniei, organizat la sfarsitul lunii iulie in provincia Esfahan.

Cu ocazia simpozionului organizat cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie si Mine (CCIM) din aceasta provincie, oamenii de afaceri si-au manifestat interesul pentru mai multe categorii de produse romanesti.

Reprezentantul Ministerului Economiei si Comertului din tara noastra a prezentat oferta romaneasca de export unui grup de 20 de oameni de afaceri iranieni.

Romania ar putea exporta in Iran medicamente, conducte din otel, piese auto si materiale plastice utilizate la producerea pieselor auto, turbosuflante, injectoare, conducte din otel si oteluri aliate, echipamente metalurgice, hartie, masini agricole si produse chimice, linie de productie pentru motoare electrice cu putere cuprinsa intre 0,5 si 20 Kw, rulmenti, piese de schimb pentru fabrici de ciment, bicarbonat de sodiu si triplusuperfosfat.

Cererile de oferta vor fi mediatizate prin sistemul de promovare al Ministerului Economiei si Comertului, Centrului Roman de Promovare a Comertului si camerele judetene de comert si industrie.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *