Stiri si noutati

IBM si Nokia ofera solutii mobile pentru angajatori

IBM si Nokia au anuntat recent ca vor furniza impreuna solutii mobile care sporesc mobilitatea fortei de munca. Combinatia dintre platforma Nokia Communicator si software-ul IBM pentru echipamente mobile ofera o functionalitate crescuta, precum mesageria instantanee, cresterea productivitatii personale, o conectivitate simplu de realizat si o experienta superioara in utilizarea aplicatiilor de intreprindere pentru lucratorii mobili. De exemplu, personalul din teren sau reprezentantii de vanzari vor putea accesa comenzile sau manualele de vanzari aflate pe serverele companiei prin intermediul echipamentelor Nokia Communicator, furnizand astfel servicii mai rapide si mai eficiente, diminuand in acelasi timp costurile proceselor de vanzari sau de oferire a serviciilor.

Solutia este bazata pe o combinatie intre produsele software IBM, optimizate pentru platforma Nokia Communicator, care ruleaza sistemul de operare Symbian. Acestea includ WebSphere Everyplace Acces Client, WebSphere Everyplace Connection Manager Client, WebSphere Micro Environment, IBM Tivoli si Lotus Sametime Instant Messaging Client pentru Nokia Communicator si ofera acces la o varietate de sisteme back-end de intreprindere.

Astfel, utilizatorii pot mentine usor conexiunea cu informatiile critice, iar intreprinderile si furnizorii de servicii pot extinde securizat o noua clasa de aplicatii si servicii cu valoare inalta pentru utilizatorii mobili. IBM Global Services va furniza servicii de integrare a sistemelor pentru aceste solutii.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *