Stiri si noutati

Implementarile de succes recomanda furnizorii de solutii IT

Modificarile survenite in deprinderile clientilor moderni stimuleaza agentii economici sa se preocupe permanent de perfectionarea sistemelor cu care opereaza. Piata de IT a capatat in aceste conditii dimensiuni considerabile si tinde sa-si impuna prezenta in multe domenii de activitate. Optica economica sustine criteriul competitivitatii si consolideaza ideea potrivit careia cel mai bine pregatit si cel mai bine dotat din punct de vedere tehnologic va detine avantajul diferential in raport cu ceilalti participanti la viata economica. Pulsul raporturilor concurentiale se face simtit atunci cand, tintind spre consumator, un agent economic nu-si poate indeplini proiectele pentru ca nu detine tehnologia necesara sau pentru ca nu are un sistem informatic care sa-i permita derularea proiectului.

Producatorii de software devin astfel pioni din ce in ce mai importanti si pe masura ce se inregistreaza progrese in societate acestia tind sa creasca numeric. La nivel national, sistemele informatice si succesul firmelor producatoare de software subscriu dezvoltarii care are loc in aceasta ramura. Interdependenta intre sectoarele de activitate face ca dezvoltarea domeniului IT sa se produca ca urmare a nevoilor avansate ale celor din celelalte domenii. Un exemplu in acest sens l-ar constitui domeniul energetic, unde producatorii de software cu renume s-au implicat activ prin dezvoltarea unor solutii care sa faciliteze activitatea.

Simpozionul national pe tema "Energetica urbana – Prezent si perspective? organizat de Asociatia pentru Servicii Energetice din Romania, sub egida TIB 2005 a punctat principalele caracteristici pe care le implica parteneriatele dintre companiile din domeniu si producatorii de software.

SIVECO Romania a participat pentru a treia oara la acest eveniment, mentinandu-si interesul pentru satisfacerea la un nivel cat mai ridicat al colaboratorilor sai. Participarea este definita de reprezentantii companiei drept o reflectare fireasca a implicarii puternice pe care compania o are in sectorul utilitatilor publice, dezvoltand colaborari cu unele din cele mai importante companii in domeniu.

SIVECO Applications, solutia autohtona nr.1 pe piata de ERP

Avand ca fundament o puternica experienta, SIVECO Romania magnetizeaza atentia companiilor prin solutii software accesibile si eficiente. Pentru furnizorii de utilitati publice compania a propus o solutie care are ca punct principal Componenta de Management al Facturarii de Utilitati, instrument puternic si performant care asigura derularea procesului de facturare specific acestor organizatii.

Solutia propusa de liderul pietei de software se face remarcata printr-o serie de avantaje, printre care se poate aminti generarea automata a unui numar foarte mare de facturi (de ordinul zecilor si sutelor de mii) si tiparirea rapida a acestora (in functie si de suportul tehnic de printare), incasarea rapida a facturilor prin unul sau mai multe puncte de incasare, pentru mai multe incasari ale aceluiasi client, aplicatia permitand evidenta distincta pentru fiecare dintre acestea.

Sistemul Informatic Integrat propus de SIVECO Romania asigura si partea practica pe care o presupune activitatea companiilor: posibilitatea de a efectua pe teren operatii de inregistrare consumuri (citiri indecsi contoare) si operatii de incasare cu echipamente de calcul independente (palmtop) si obtinerea in orice moment a situatiilor de sinteza specifice aplicatiei.

SIVECO Applications este unul din principalele produse de business furnizate de catre companie si este unul din elementele de continuitate a proiectelor de succes derulate in ultimii ani. Pentru a veni in sprijinul clientilor, SIVECO Romania completeaza colaborarea si cu un instrument de analiza manageriala si previziune, denumit SIVECO Business Analyzer, aplicatie tip business intelligence.

Reprezentantii SIVECO Romania spera intr-o continuare a proiectelor incepute: "Suntem onorati ca avem posibilitatea de a participa la manifestarile ASER si speram sa ne aducem in continuare contributia la dezvoltarea si modernizarea acestui sector economic deosebit de important?, declara Sorin Dimofte, Director Vanzari Directe si Consultanta, cu ocazia simpozionului ASER.

Solutii adaptate pentru nevoile IMM-urilor

In cadrul simpozionului dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din seria Forumurilor IDG, care a avut loc la Centrul de Conferinte Romexpo au fost dezbatute alternativele informatice pe care le au organizatiile mici si mijlocii la nivel national.

Managerii organizatiilor din toata tara au dezbatut importanta instrumentelor IT pentru cresterea competitivitatii afacerilor pe care le conduc, dar si accesibilitatea acestora din punct de vedere financiar. Asigurarea nivelului dezirabil al profitului se face in conditiile constientizarii importantei pe care o au solutiile IT in desfasurarea activitatiilor si prin urmare in asigurarea competitivitatii la nivel de piata.

IMM-urile sunt un punct de atractie important pentru producatorii de software care au capacitatea de a identifica sectoarele cu potential si pot asigura un real succes daca proiectele sunt directionate corect.

"Pentru SIVECO, zona IMM-urilor este un segment interesant care are nevoie de solutii informatice ca sa-si imbunatateasca performantele. In functie de specificul si de nevoile companiei, oferim diferite solutii de tipul sistem informatic integrat care acopera necesitatile unei companii de distributie, de productie etc. Avem solutii pentru orice tip de companie si unde nu avem, dezvoltam solutiile existente si chiar cream solutii noi pornind de la cerintele companiei?, este de parere Codrut Iancu, Area Sales Manager in cadrul SIVECO Romania.

Succesul SIVECO Romania consta in flexibilitatea solutiilor pe care compania le pregateste pentru organizatii. Caracteristicile acestor solutii, dupa cum sustin reprezentantii SIVECO, fac totodata posibila oferta deosebit de avantajoasa lansata de producator pe piata solutiilor de afaceri pentru IMM-uri, asigurand o buna functionare si un avantaj fata de cei are nu detin aceste solutii. (R.P.)

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *