Stiri si noutati

Impozitele si taxele locale pot fi achitate si prin Posta Rom?na

Posta Romana anunta ca, prin intermediul oficiilor postale informatizate din 18 localitati, incaseaza sume in numerar reprezentand impozite, taxe si alte venituri cuvenite bugetului local, informeaza un comunicat de presa remis joi Rompres.
Incasarile se fac in baza contractelor incheiate cu Directiile Venituri Buget Local din cadrul primariilor din localitatile: Ploiesti, Buzau, Patarlagele, Cornesti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Cuzaplac, Mirsid, ?tefan cel Mare, Podoleni, Arad, Sibiu si Salistea.
Locuitorii sectoarelor 2 si 3 din Capitala pot achita taxele si impozitele la orice oficiu postal din Bucuresti. In localitatile Constanta si Fundulea, clientii trebuie sa prezinte, in momentul platii, instiintarea de plata primita de la autoritatea locala.
Pe baza intelegerii dintre Posta Romana si primariile localitatilor mentionate, cetatenii pot consulta la oficiile postale sumele pe care le au de achitat la bugetul local, pot efectua plata si primesc chitanta care certifica realizarea platii, cu inregistrarea automata a operatiunii in registrul Primariei.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *