Stiri si noutati

Inca trei banci vor intra pe piata cardurilor de credit

Numarul bancilor care vor emite carduri de credit va creste cu trei. Este vorba despre Banca Romaneasca, Carpatica si Raiffei-sen Bank, care si-au propus sa ofere clientilor aceste produse pana la sfarsitul anului. Prima dintre cele trei banci care va iesi pe piata cu noile carduri este Banca Romaneasca. Surse din interiorul bancii, citate de No Cash, au declarat ca produsul va fi lansat la inceputul lunii septembrie a.c., sub licenta MasterCard Europe.

De asemenea, banca isi propune extinderea canalelor de distributie a produselor si servi-ciilor prin Internet-banking si Mo-bile banking.

Raiffeisen Bank va pune in circulatie primul sau card de credit incepand cu luna octombrie a.c. Surse din directia de specialitate a bancii au declarat ca produsul va fi emis in lei, tot sub licenta Mas-terCard, si se va adresa persoanelor fizice. In ceea ce priveste cea de-a treia banca ce si-a propus sa intre pe piata cardurilor de credit, respectiv Carpatica, presedintele acesteia a declarat recent ca pana la sfarsitul acestui an banca pe care o conduce va pune in circu-latie cardurile de credit, care vor fi lansate de asemenea sub licenta MasterCard.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *