Stiri si noutati

ING Rom?nia – 100.000 de conturi noi prin reteaua de ING Office-uri

ING Romania a atins, la un an de la lansarea serviciilor bancare pentru persoane fizice, cifra de 100.000 de noi conturi deschise prin reteaua de ING Office-uri, informeaza banca.

De asemenea, saptamana trecuta, au fost deschise alte patru noi birouri, doua la Braila si doua la Targu-Mures. Astfel, conceptul de Self’Bank este acum disponibil in 56 de locatii din 13 orase: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Bacau, Brasov, Pitesti, Constanta, Ploiesti, Iasi, Bacau si Targu-Mures.

"Succesul conceptului de Self’Bank a depasit asteptarile noastre in privinta numarul de clienti. Mai mult, statisticile arata ca peste o treime din tranzactiile efectuate de clienti au avut loc in afara orelor obisnuite de lucru, respectiv inainte de ora 9 si dupa ora 17, ceea ce demonstreaza ca initiativa noastra de a oferi un program prelungit de lucru a fost foarte bine primita", a declarat Misu Negritoiu, director general adjunct ING Bank.

Cu Self’Bank, clientul nu mai este nevoit sa stea la cozi si isi poate gestiona fondurile proprii in functie de programul sau, oricand intre orele 7,00 si 23,00. Acest lucru se concretizeaza in costuri mai scazute si economie de timp, in comparatie cu reteaua bancara clasica.

Self’Bank permite clientilor sa retraga si sa depuna numerar in moneda nationala si sa efectueze o multitudine de operatiuni bancare, de la transferuri intre conturi si schimburi valutare pana la plati ale facturilor de utilitati – telefon, gaz sau electricitate. 

 "Intentionam sa deschidem 100 de birouri pana la sfarsitul anului si sa imbogatim gama de produse bancare oferite persoanelor fizice", a adaugat Misu Negritoiu.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *