Stiri si noutati

Lukoil intentioneaza sa construiasca statii de distributie carburanti in Macedonia

Presedintele companiei petroliere Lukoil, Vaghit Alecperov, si presedintele Guvernului Republicii Macedonia, Vlado Buckovski, au semnat marti, la Sankt-Petersburg, un Memorandum de colaborare ce prevede dezvoltarea colaborarii in domeniul realizarii proiectelor de investitii pentru imbunatatirea infrastructurii pietei de produse petroliere din Macedonia, informeaza Lukoil romania.

La semnarea Memorandului a participat si presedintele Consiliului Federatiei Adunarii Federale din Federatia Rusa, Serghei Mironov.

Astfel, compania "Lukoil, va inregistra in curand, in capitala Macedoniei, orasul Scopie, filiala "Lukoil-Macedonia" pentru importul si comercializarea produselor petroliere. In conformitate cu planul de business aprobat, Lukoil planifica construirea in Macedonia, pe parcursul a trei ani, a unei retele de statii de distributie carburanti.

"Intentia de a crea in Macedonia o infrastructura proprie de desfacere corespunde planurilor de dezvoltare a activitatii Companiei noastre in tarile din Balcani, unde Lukoil are deja pozitii destul de puternice in sectorul downstream", a spus Vaghit Alecperov.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *