Susanele.ro

Lukoil intentioneaza sa construiasca statii de distributie carburanti in Macedonia

Presedintele companiei petroliere Lukoil, Vaghit Alecperov, si presedintele Guvernului Republicii Macedonia, Vlado Buckovski, au semnat marti, la Sankt-Petersburg, un Memorandum de colaborare ce prevede dezvoltarea colaborarii in domeniul realizarii proiectelor de investitii pentru imbunatatirea infrastructurii pietei de produse petroliere din Macedonia, informeaza Lukoil romania.

La semnarea Memorandului a participat si presedintele Consiliului Federatiei Adunarii Federale din Federatia Rusa, Serghei Mironov.

Astfel, compania "Lukoil, va inregistra in curand, in capitala Macedoniei, orasul Scopie, filiala "Lukoil-Macedonia" pentru importul si comercializarea produselor petroliere. In conformitate cu planul de business aprobat, Lukoil planifica construirea in Macedonia, pe parcursul a trei ani, a unei retele de statii de distributie carburanti.

"Intentia de a crea in Macedonia o infrastructura proprie de desfacere corespunde planurilor de dezvoltare a activitatii Companiei noastre in tarile din Balcani, unde Lukoil are deja pozitii destul de puternice in sectorul downstream", a spus Vaghit Alecperov.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *