Stiri si noutati

Networking si lobby pentru integrarea economiei romanesti in piata europeana

“”>In perioada 23-27 iunie 2006, sub coordonarea Casei Europei Eurolink si cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara si al Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie are loc Misiunea de documentare, training si lobby la institutiile Uniunii Europene din Bruxelles.
Printre punctele cele mai importante ale agendei de lobby ale Misiunii, se numara intalnirea-dezbatere a delegatiei cu membri ai Parlamentului European, cu cei mai importanti sefi de unit-uri si experti ai Directoratelor Generale cu impact socio-economic ale Comisiei Europene si primirea la sediul Misiunii Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana.
Organizarea Misiunii are loc in contextul eforturilor pe care organizatiile mediului de afaceri si societatea civila inteleg sa il acorde sprijinirii pe cai specifice a procesului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.
Pana in data de 12 iunie 2006 se mai primesc inscrieri, iar detaliile tehnice si formularul de inscriere sunt disponibile pe pagina de internet www.ceftac.ro. Pentru informatii suplimentare, organizatorii pot fi contactati si la adresa ceftac @ houseofeurope.ro.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *