Stiri si noutati

Oferte de sarbatori, de la Orange

Orange Romania a lansat o serie de oferte promotionale valabile pana la sfarsitul acestui an, incluzand gratuitati la trimiterea de mesaje scrise pentru noii abonati, dublarea bonusului de initiere a cartelelor PrePay si lansarea a patru noi tipuri de telefoane cu ecran color, al caror pret este de sub 100 de dolari, a declarat, ieri, directorul comercial al companiei, Yves Guthier. El a precizat ca Orange pregateste si alte facilitati pentru clienti, ce vor deveni accesibile din perioada sarbatorilor de iarna: chating international si lansarea, in premiera, a unei noi tehnologii, care va permite cresterea vitezei de transmisie a datelor pentru serviciul GPRS de la 50-60 Kbps la 120-150 Kbps.

Bernard Moscheni, directorul general al Orange Romania, a precizat ca, la sfarsitul lunii octombrie, compania a raportat o cifra de afaceri de 424 milioane de dolari, cu 41% mai mare decat in perioada similara din 2002, si o rata a profitului de 24%. In acelasi interval, numarul clientilor care au ales serviciile companiei a depasit 3 milioane, cu 44% mai mult fata de octombrie 2002. Cea mai buna evolutie la nivelul incasarilor din acest an au inregistrat-o serviciile PrePay (cartele), sumele raportate fiind cu 50% mai mari fata de anul precedent. Potrivit reprezentantului companiei, Orange Romania ocupa 48% din piata telefoniei mobile.

In 2003, investitiile companiei s-au ridicat la circa 100 milioane de dolari, circa 85% din fonduri fiind alocate pentru imbunatatirea retelei de telecomunicatii. Pana in prezent, Grupul Orange a investit in dezvoltarea filialei din Romania aproape 750 milioane de dolari. (M. Dan)

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *