Stiri si noutati

Petrom mareste preturile carburantilor, acuzand variatiile cotatiilor

Compania Petrom a anuntat noi preturi pentru produsele petroliere comercializate in reteaua sa de distributie începand cu data de 28 aprilie 2006, ora 00:00. Noile preturi urmaresc fluctuatia cotatiilor internationale ale carburantilor, care au crescut semnificativ in ultima perioada, ca si preturile de pe piata locala, subliniaza oficialii Petrom, citati de www.SMARTfinancial.ro .

"Actuala modificare de preturi nu acopera in totalitate cresterea internationala, deoarece Petrom urmareste o politica moderata de preturi. Conform politicii de preturi anuntata la inceputul anului 2005, statiile Petrom aplica preturi diferentiate în functie de conditiile locale de piata si de mediul concurential". "Petrom considera ca anuntarea modificarilor preturilor carburantilor este o obligatie fata de clientii sai.

 Fiind o companie orientata spre client, Petrom este cat se poate de transparent in comunicarile sale si ramane, de altfel, singurul operator din domeniu care anunta modificarile preturilor", mai spun oficialii companiei petroliere. Concret, preturile la statiile Petrom se maresc cu maxim 0,07 lei noi pe litru de carburant.
Sursa: SMART financial

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *