Stiri si noutati

Piraeus Bank ofera finantare pentru constructori

Gama produselor care vizeaza acordarea de imprumuturi pentru dezvoltarea afacerilor cuprinde si "Construct plus", oferit de Piraeus Bank Romania.

Creditul poate fi utilizat pentru achizitionarea de utilaje, mijloace de transport, extindere, investitii, pentru asigurarea capitalului circulant sau pentru cumpararea de sedii.

Valoarea maxima a imprumutului pe care il acorda banca in cadrul acestui tip de credit este de 150.000 de euro, respectiv dolari, sau echivalentul in lei al acestei sume, in functie de proiectul de investitie. In ceea ce priveste perioada de rambursare, aceasta difera in functie de destinatia imprumutului. Astfel, pentru investitii, termenul de rambursare este de trei ani, iar pentru capitalul circulant, de un an.

Piraeus Bank ofera, de asemenea, pentru acest tip de imprumut, o perioada de gratie de sase luni. Totusi, inainte de a contracta un astfel de credit, solicitantii trebuie sa ia in calcul si comisioanele practicate de banca. Este vorba despre comisionul de gestiune, care se ridica la 2% din valoarea creditului, si de un comision de analiza, cuprins intre 200 si 300 de euro. In ceea ce priveste natura si tipul garantiilor solicitate de Piraeus Bank, acestea sunt atat mobiliare sau imobiliare, cat si personale.

Cine beneficiaza de credit

Banca ofera ca bonus celor care contracteaza acest tip de imprumut carduri de credit VISA si carduri VISA Business. Beneficiarii creditului "Construct plus", oferit de Piraeus Bank Romania, sunt:

  • proiectanti, arhitecti designeri, decoratori
  • firme de constructii edilitare si industriale
  • furnizori de materiale de constructii, de instalatii sau obiecte sanitare
  • firme de transport
  • distribuitori de tamplarie PVC, de gresie si faianta, precum si producatorii de mobilier
  • furnizorii de sisteme si tehnologii in constructii

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *