Stiri si noutati

Premii pentru asiguratori, banci si presa

Companiile Microsoft, Oracle, Musat & Asociatii si Anevar (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) sunt partenerii Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, editia 2002, acordate de revista PRIMM, care va avea loc pe 16 decembrie a.c. Pentru prima oara de la infiintarea "Premiilor", companiile de asigurare vor decide prin vot "Ziaristul Anului 2002", "Publicatia Anului 2002", respectiv "Televiziunea Anului 2002".

Aceste premii vor fi jurizate avand ca principal criteriu sprijinul acordat dezvoltarii pietei asigurarilor in anul care se incheie. La randul lor, reprezentantii mass-media vor nominaliza cea mai transparenta companie, respectiv personalitate, din piata asigurarilor.

De asemenea, revista PRIMM va acorda marile premii Compania de asigurari a anului si Banca anului si, totodata, va premia cele mai bune produse de asigurari.

Primul partener media al Galei Premiilor Pietei Asigurarilor este Radio Bucuresti. Motivul care a stat la baza luarii acestei decizii il reprezinta audienta. Astfel, potrivit masuratorilor IMAS, Radio Bucuresti detine o cota de piata (market share) de 7,5% in Capitala si de peste 10% in judetele limitrofe. Postul este ascultat cu precadere de adulti avand studii liceale si universitare, cu venituri medii, mari si foarte mari, procentul majoritar apartinand paturii active a populatiei orasului, intre 25 si 55 de ani. Este atras, de asemenea, si un segment din ce in ce mai important de tineri sub 25 de ani.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *