Stiri si noutati

Produsele si serviciile BCR, disponibile pe primul portal bancar din Romania

Banca Comerciala Romana a lansat, ieri, primul portal financiar-bancar din Romania, care prezinta informatii integrate privind intreaga activitate a Grupului BCR.

La adresa de Internet www.bcr.ro pot fi obtinute, de acum, informatii privind atat produsele si serviciile bancii, cat si cele oferite de subsidiarele BCR care opereaza in sfera leasing-ului, asigurarilor, investitiilor de portofoliu si pietei de capital. De asemenea, este prezenta si Anglo-Romanian Bank, subsidiara britanica a BCR.

Alaturi de informatii detaliate privind oferta adresata clientilor Grupului BCR, utilizatorii portalului beneficiaza de multiple facilitati:

– pot efectua un calcul estimativ pentru rate de credite, pentru rate de leasing si pentru prime de asigurare;

– dispun de un newsletter integrat cu informatii utile despre intreaga activitate a Grupului;

– au acces la un centru de sondaje prin intermediul caruia pot contribui la imbunatatirea ofertei de produse si servicii, precum si a continutului portalului.

De asemenea, portalul www.bcr.ro va permite fiecarui utilizator autorizat (cu parola de acces) sa aiba afisate doar informatiile care il intereseaza (de exemplu carduri, leasing si BCR Clasic) intr-un format pe care si-l poate alege.

In plus, utilizatorii autorizati, care sunt clienti ai BCR Leasing sau BCR Asigurari, vor putea afla valoarea ratelor sau primelor de asigurare pentru luna in curs, iar portalul le va transmite automat un mesaj e-mail de atentionare inainte de data scadentei.

Securitatea informatiei este garantata atat prin folosirea unui nume si a unei parole unice, cat si printr-o conexiune securizata, de tip HTTPS, testata si implementata de multe banci de prestigiu din lume. Portalul BCR utilizeaza solutia my SAP Enterprise Portals de la SAP, liderul mondial in solutiile informatice pentru afaceri, implementata pentru BCR in intregime de SOFTWIN, lider pe piata IT din Romania. Aceasta tehnologie SAP se regaseste si la portaluri bine cunoscute, precum cele ale Deutsche Bank, Bank of America sau New York Stock Exchange.

BCR are acum la dispozitie o platforma e-business recunoscuta, parte integranta a strategiei propuse de a acorda noi servicii cu valoare adaugata clientilor proprii.?(M.G.)

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *