Stiri si noutati

Protocol de colaborare intre UGIR 1903 si Centrul European de Afaceri

UGIR – 1903 si Centrul European de Afaceri au semnat marti, in Pavilionul Francez gazduit de cea de a 31-a editie a TIB, protocolul de cooperare intre cele doua institutii patronale.
Relatia de colaborare are doua obiective majore: atragerea de investitii franceze in Romania, in primul rand in capacitatile de productie, fonduri care sunt deblocate din Uniunea Europeana, in valoare de peste 100 de milioane de euro, in urmatorul semestru si deschiderea unei reprezentante a UGIR -1903, prin centrul european de afaceri de la Lion, pentru a stimula expansiunea economiei romanesti in Franta.
Protocolul a fost semnat din partea romana de Marius Opran prim-vicepresedinte al UGIR-1903, iar din partea franceza de Thierry Barrandon, director al camerei patronale Rhone-Alpes. La ceremonie au fost prezenti alaturi de industriasii romani si industriasi francezi, precum Rolland Rousset, reprezentant al Romalpes Industrie.
Semnarea protocolului de colaborare dintre UGIR – 1903 si Centrul European de Afaceri Francez are ca principala tinta pregatirea economiei romanesti, in primul rand a industriei, pentru impactul integrarii europene de la 1 ianuarie 2007 .

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *