Stiri si noutati

Raiffeisen Bank lanseaza o promotie pentru creditele de consum

Raiffeisen Bank lanseaza o promotie pentru credite de consum cu dobanda 0 la suta, in primele trei luni ale perioadei de creditare, potrivit unui comunicat remis luni Rompres.
Astfel, clientii bancii pot beneficia in intervalul 3 noiembrie 2005 – 31 ianuarie 2006 de credite de consum, platind in primele trei luni rate mai mici.
Campania promotionala este valabila, in perioada mentionata, in toate magazinele partenerilor Raiffeisen Bank, precum si pentru toate creditele de consum acordate de banca.
"In perioada Sarbatorilor de iarna, cheltuielile cresc rapid si o data cu ele nevoile de finantare. Prin oferta actuala, Raiffeisen Bank da posibilitatea clientilor sa beneficieze de un calendar de plati mai comod, adaptat cheltuielilor mari din aceasta perioada" a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de servicii si produse pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari.
In prezent, banca are aproape doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 110.000 IMM-uri) si peste 3.800 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 213 unitati, 765 de ATM-uri si peste 5.500 de POS-uri. La 30 iunie, activele totale ale bancii au depasit 2,57 miliarde de euro, banca ocupand pozitia a treia in sistemul bancar romanesc

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *