Stiri si noutati

Raiffeisen Leasing si-a majorat capitalul actionar la peste patru milioane euro

Societatea de asigurari Raiffeisen Leasing a anuntat vineri ca si-a majorat capitalul actionar la peste patru milioane euro, de la 76,434 miliarde lei (ROL) la 149,354 miliarde lei (ROL), prin subscriere din partea singurului sau actionar, societatea austriaca Raiffeisen Leasing International Austria, informeaza un comunicat remis, vineri, Rompres.

"Majorarea capitalului actionar ne va sustine strategia noastra de dezvoltare. Intentionam sa ne extindem numarul de clienti atat din randul IMM-urilor cat si din zona corporate si, de asemenea, sa ne consolidam cota de piata. Aceasta noua majorare de capital actionar este o alta recunoastere a importantei si increderii pe care grupul bancar Raiffeisen Group o acorda subsidiarei sale de leasing din Romania ", a declarat managerul general al Raiffeisen Leasing, Bernd Kuenzel.

La sfarsitul lui 2004, Raiffeisen Leasing controla o cota de piata de 8,5 la suta din sectorul de asigurari din Romania, compania oferind intrega gama de produse de asigurari de la autovehicule si echipamente pana la asigurari de locuinte si solutii financiare pentru proiecte complexe. "In incercarea de a indeplini nevoile clientilor nostrii in acest moment suntem prezenti in 16 orase din Romania (Arad, Bacau, Baia-Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara). In sprijinul eforturilor noastre pentru indeplinirea cerintelor clientilor nostrii vin si efectele rezultate in urma cooperarii dintre Raiffeisen Leasing si Raiffeisen Bank la nivel national", a mai declarat managerul general al Raiffeisen Leasing.

 Incepand din luna august 2004, Raiffeisen Leasing este membra a societatii austriece Raiffeisen Leasing International Austria care in prezent controleaza noua companii de leasing recunoscute pe plan international.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *