Stiri si noutati

Raiffeisen reduce dob?nzile la depozitele in lei cu scadenta la trei luni

Raiffeisen a redus dobanzile la depozitele in lei la trei luni, de la 6,25 la suta, la sase la suta, informeaza un comunicat remis Rompres de companie.

Dobanzile pasive practicate de banca pentru persoane fizice si juridice, in lei si valuta, au ramas la acelasi nivel. Astfel, pentru depunerile persoanelor fizice la vedere rata anuala a dobanzii este de 0,25 la suta, atat pentru dolari, cat si pentru euro. Depozitele la o luna, de cel putin 500 de dolari, pe baza de contract cu rata fixa de dobanda si plata lunara a dobanzii beneficiaza de o rata anuala a dobanzii de 2,60 la suta, iar depozitele la o luna, de cel putin 500 de euro, pe baza de contract cu rata fixa si plata lunara a dobanzii beneficiaza de o rata anuala a dobanzii de 2,30 la suta. Pentru depozitele in dolari la trei luni dobanda anuala este de 2,80 la suta, pentru cele la sase luni, de trei la suta, pentru depozitele la noua luni, de 3,10 la suta, iar pentru depozitele in dolari la un an, de 3,20 la suta. Pentru depozitele in euro, la trei luni, la sase luni, la noua luni si la un an, dobanda anuala este de 2,50 la suta.

Pentru depozitele la o luna, in dolari, de minim 500 de dolari, pe baza de contract cu rata fixa de dobanda si plata sau capitalizarea dobanzii la scadenta, rata anuala a dobanzii este de 2,60 de procente, pentru depozitele la trei luni, de 2,80 la suta, pentru cele la sase luni, de trei la suta, iar pentru depozitele la un an, de 3,20 la suta. Depozitele in euro cu termen de depunere la o luna primesc o rata anuala a dobanzii de 2,30 la suta, iar cele la trei, sase si 12 luni, o dobanda de 2,50 la suta.

Depunerile la vedere ale persoanelor juridice si liber profesionistilor primesc o dobanda anuala de 0,25 la suta. Depozitele pe baza de contract cu rata fixa de dobanda si plata lunara a dobanzii, pentru persoane juridice si liber profesionisti, in dolari, in limita minima de 5.000 de dolari, cu termen la o luna, primesc o dobanda de 2,40 la suta, cele cu termen la trei luni, de 2,60 la suta, iar depozitele la sase luni, de 2,80 la suta. Depozitele la noua luni primesc o dobanda anuala de 2,90 la suta, in timp ce, depozitele la un an, de 3,00 la suta. Depunerile la vedere in euro ale persoanelor juridice si liber profesionistilor primesc 0,25 la suta, dobanda anuala. Depozitele acestora in euro, pe baza de contract cu rata fixa pe dobanda si plata lunara a dobanzii, cu termen de depunere la o luna, primesc o dobanda de 2,30 la suta, iar cele la trei, la sase si la noua luni, precum si la un an, primesc 2,50 la suta pe an.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *