Stiri si noutati

Renault va incredinta companiei Dacia numeroase proiecte, in afara de Logan

Renault va incredinta companiei Dacia numeroase proiecte, in afara de Logan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, directorul de resurse umane al companiei Dacia, Alain Duval, cu prilejul lansarii in Bucuresti a programului "Dacia, companie europeana".
"Vom avea si un birou de proiectare asociat Renault. Ne propunem sa fin unul dintre cele mai performante birouri de proiectare din Grupul Renault, iar pentru 2008 sa fim una dintre cele mai importante uzine de cutii de viteze din Grup. Dacia va produce cutii de viteze pentru toate vehiculele Grupului Renault din segmentul 1 – Renault Twingo, Nissan Micra", a spus Duval.
El a aratat ca, pentru a sustine toate aceste proiecte, Dacia are nevoie de angajati si ca in urmatorii trei ani compania va recruta 1.500 de persoane.
Dacia va cauta personal in principal pentru proiectarea si ingineria vehiculelor, dar si in domeniul logisticii si financiar.
Duval a precizat ca in 2004 au lucrat la Dacia 30-40 de stagiari, iar in acest an numarul acestora se situeaza la 120-130.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *