Stiri si noutati

RomTelecom isi prezinta cele mai noi produse si servicii la CERF

La editia CERF din acest an, standul comun al RomtTelecom si ARtelecom reprezinta unul din punctele de atractie pentru vizitatori, dar si pentru specialisti.

Standul ofera o proiectie asupra telecomunicatiilor mileniului III, o imbinare a clasicului telefon cu Internetul, ce reprezinta solutia de viitor pentru transmisiile simultane de date si voce.

Vizitatorii sunt invitati intr-o lume a celor mai noi "solutii integrate pentru comunicatii de date". O echipa a Romtelecom este prezenta pentru a indruma clientii interesati sa isi alcatuiasca un pachet de telecomunicatii adaptat cerintelor si asteptarilor specifice fiecaruia.

Cei care sunt doar curiosi sa se informeze despre serviciile oferite de grupul RomTelecom, dar mai ales persoanele direct interesate de acestea o pot face prin intermediul numeroaselor brosuri care le stau la dispozitie, dar si prin discutii cu personalul RomTelecom, aflat la CERF.

La standul RomTelecom, vizitatorii au posibilitatea de a participa la demonstratii ale sistemului de videoconferinta ISDN si la prezentari ale celor mai noi si performante echipamente de transmisii de date: modemuri NewBridge (2753, 2081) si centrale PAB. RomTelecom si ARtelecom prezinta solutiile de acces ADSL, serviciul Super Net, precum si aplicatii video-streaming si video-on.

Compania este prezenta la acest targ cu cateva noutati. Dan Pazara, Director Corporate Affairs RomTelecom, ne-a declarat: "Ne aflam astazi intr-un moment foarte important: introducerea tehnologiei ADSL si a suportului CATV pentru acces broadband. Serviciile de acces ADSL vor fi furnizate pe suport traditional de cupru utilizat pentru telefonie si vor permite utilizatorului comunicatii digitale cu largimi mari de banda pentru download.

Despre serviciul Super Net am aflat ca este o solutie Internet completa, care asigura o conexiune de mare viteza, trafic nelimitat, o monitorizare in timp real si permite folosirea simultana pentru aplicatii diferite (browsing, videoconferinta, download de fisiere etc.) pe aceeasi linie".

Pentru a urmari demonstratiile facute de personalul specializat al companiei, vizitatorii trebuie sa treaca prin pavilionul 16 de la ROMEXPO.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *