Stiri si noutati

Seminar interactiv – ?Noutatile Codului Muncii ? dezbateri & aplicatii practice?

Noutatile Codului Muncii prevazute de Ordonanta de Urgenta a Guvernului 65/2005 privind modificarea si completarea Legii nr. 53/2003, se inscriu ca o solutie importanta pentru situatia angajatului si angajatorului roman, pe drumul alinierii legislatiei romanesti la cea a Uniunii Europene.

In acest context, CODECS, World Trade Center Bucuresti si DBM, organizeaza cea de a-III-a editie a seminarului interactiv “Noutatile Codului Muncii – dezbateri & aplicatii practice” care va avea loc in data de 29 Septembrie 2005 la World Trade Center Bucuresti, sala Mexico&Seoul. Discutiile legate de contractul individual de munca cu toate aspectele sale – executare, modificare, suspendare, incetare, concediere, demisie – de formarea profesionala, sanatate si securitate in munca, raspundere juridica, au rolul de a facilita schimbul de idei, dialogul intre specialistii de resurse umane, consultanti, avocati, pentru identificarea celor mai bune solutii ce pot crea un cadru adecvat de aplicare a Codului Muncii.

Pentru a da un caracter cat mai interactiv seminarului, se recomanda ca participantii sa posede ca bibliografie Codul Muncii pentru cele 30 de studii de caz care vor fi dezbatute si solutionate in cadrul evenimentului.

Pentru detalii suplimentare, rugam accesati: www.codecs.ro sectiunea noutati / evenimente sau www.wtcb.ro/others/events2005/laborcode

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *