Stiri si noutati

Serviciul "e_BCR" poate fi utilizat gratis pana la 31 decembrie

Banca Comerciala Romana a extins si la persoane fizice utilizarea serviciului de banca electronica MultiCash-BCR prin componenta de acces prin Internet, e_BCR, care va putea fi folosit, in mod gratuit, pana la sfarsitul anului in curs.

Serviciul e_BCR permite efectuarea pe cale electronica a mai multor operatiuni bancare in lei si valuta de catre clientii persoane fizice si poate fi utilizat pentru:

  • efectuarea de plati in lei prin virament intra si interbancar;
  • efectuarea de viramente in valuta intrabancare intre conturile aceluiasi titular;
  • alimentarea prin virament din conturile curente in lei si valuta a conturilor de card de debit emise de BCR.

De asemenea, serviciul permite obtinerea extraselor pentru conturile in lei si valuta; efectuarea de plati in lei prin virament privind plata taxelor si impozitelor locale; constituirea de depozite la termen in lei si valuta si cumpararea de certificate de depozit cu discount; plata ratelor la credit (inclusiv la cardurile de credit) la scadenta, participarea la piata valutara.

Serviciul e_BCR poate fi solicitat de orice client care are deschis un cont curent in lei la una dintre unitatile teritoriale ale bancii. BCR are, pana in prezent, peste 2.000 de clienti ai serviciului de banca electronica MultiCash-BCR.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *