Stiri si noutati

SIF Muntenia a inceput plata dividendelor pe 2002

Societatea de Investitii Financiare (SIF) Muntenia SA va plati, in perioada 19 mai-29 august, prin intermediul sucursalelor si unitatilor Bancii Romane pentru Dezvoltare, dividendele cuvenite actionarilor pentru exercitiul financiar 2002. Beneficiarii dividendelor aferente anului trecut sunt actionarii inscrisi in Registrul actionarilor la data de 20 februarie 2003. Valoarea dividendului net este de 360 lei/actiune.

Sumele vor fi platite prin 66 de unitati ale BRD, amplasate in Bucuresti si in tara. In aceste locatii vor fi afisate conditiile necesare incasarii dividendelor.

Pentru actionarii persoane fizice care detin peste 300 de actiuni si au deschis la BRD un cont curent sau de card, plata se va realiza prin viramente in conturile respective. De asemenea, persoanele fizice care au deschise conturi curente sau conturi de card la alte banci si doresc plata dividendelor prin virament bancar vor completa un formular denumit "Cerere de plata a dividendelor prin virament bancar", disponibil la oricare unitate BRD. Solicitarea trebuie depusa pana la 29 august. Actionarii care nu se regasesc pe listele primite de banca se vor adresa direct SIF Muntenia.

Sumele neridicate in perioada 19 mai-29 august 2003 vor putea fi solicitate SIF Muntenia la sediul central al societatii.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *