Stiri si noutati

SSD Sport Systems a finalizat lucrarile la noul bazin olimpic de la Oradea

Compania SSD Sport System Development, unic distribuitor Myrtha Pools in Romania, a anuntat finalizarea lucrarilor la bazinul olimpic de la Oradea, investitie realizata in parteneriat public-privat cu Consiliul Local al Municipiului Oradea, au anuntat, joi, reprezentanti ai SSD, intr-un comunicat remis Rompres.

Noul bazin olimpic are o suprafata totala de 1.250 metri patrati, 10 culoare si o destinatie dubla – sport de performanta si utilizare publica in scop recreativ.

Tehnologia de realizare a bazinului, sistemele de filtrare si recircularea apei, constructia fundului piscinei sunt unice in lume si conforme standardelor europene FINA. Ciclul de filtrare al apei se realizeaza o data la 5 ore pentru intreg volumul de 2.700 metri cubi, iar acesta filtrare permanenta permite ca apa sa fie inlocuita in intregime doar odata pe an.

De asemenea, toate caracteristicile tehnice si dimensiunile exterioare generale sunt omologate FINA. In perioada imediat urmatoare, comisia FINA se va deplasa in Romania in vederea omologarii pentru competitii internationale, acest bazin fiind primul din tara, la ora actuala care respecta aceste standarde de calitate international acceptate.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *