Stiri si noutati

TBI Credit a lansat primul card de credit

Compania TBI Credit a lansat marti primul card de credit cu limita de creditare de pana la nivelul de zece salarii lunare nete, au anuntat marti reprezentantii companiei.
Cardul va putea fi folosit pentru cumpararea de bunuri de larg consum si servicii, din peste 2.000 magazine partenere din toata tara. Limita de creditare se stabileste in functie de salariul sau pensia persoanei care doreste sa-si faca un astfel de card, dar nu poate depasi 5.000 euro (echivalent in lei). Dobanda practicata este de 28 la suta (cu toate costurile incluse), perioada de creditare este nelimitata, iar perioada de gratie de 45 zile. Rata lunara de rambursare este de cinci la suta din soldul creditului.
”Dorim ca in urmatorii ani produsul nostru sa devina cel mai folosit card de pe piata. In acest sens, cardul va avea si un sistem de fidelizare”, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, directorul general TBI Credit, Traian Baicu. Acesta estimeaza ca, pana la sfarsitul anului 2005, sa vanda 50.000 astfel de carduri, iar in 2006 sa ajunga la 100.000 carduri.
Persoana care doreste sa beneficieze de acest tip de card trebuie sa aiba o vechime de minim trei luni in campul muncii, iar documentele necesare pentru eliberarea cardului sunt adeverinta de venit si actul de identitate. Cardul va fi distribuit prin reteaua proprie de distributie

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *