Stiri si noutati

Transfer de fonduri, prin Alpha Bank

Alpha Money Exchange este un nou serviciu financiar al bancii Alpha Bank. Acesta permite persoanelor fizice care sunt in afara tarii transferul de fonduri, in valuta, catre prieteni sau rude aflate in tara.

Alpha Money Exchange poate fi utilizat de la sucursalele Money Exchange din Spania, de la cele din Londra, Bruxelles, Zurich, Geneva, Stockholm si Paris.

Destinatarii sumelor vor fi anuntati telefonic, in cazul in care numarul este disponibil, intr-un interval de timp de 24 de ore despre sosirea ordinului. Pentru a primi suma de bani, destinatarul mandatului trebuie sa se prezinte la unul dintre ghiseele bancii unde va prezenta un act de identitate si va furniza numarul de transfer al ordinului de plata. Prin intermediul acestui serviciu pot fi expediate sume mai mici de 10.000 dolari intr-o tranzactie sau pentru un beneficiar pe parcursul unei zile. Plata se realizeaza in numerar (in dolari), sau prin creditarea unui cont al Alpha Bank Romania, conform solicitarii beneficiarului, caz in care nu sunt percepute comisioane.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *