Stiri si noutati

Un nou program la Banca Transilvania, pe perioada denominarii

Banca Transilvania va efectua, in zilele de 1 si 2 iulie, activitati de adaptare a sistemului informatic la noile reguli impuse de denominare, drept pentru care va trebui sa-si modifice programul.

In data de 29 iunie banca va avea program normal cu clientii, adica sucursalele vor avea program intre orele 9,00 si 18,00, iar agentiile, intre 9,00 si 17,00. Platile interbancare vor putea fi insa facute doar pana la ora 12,00 fie de la ghiseele bancii, fie prin canalele electronice (BT 24, BT ULTRA). Tot pana la aceeasi ora vor fi facute si incasari pentru facturi Connex, Orange, Romtelecom etc. 

 In perioada 30 iunie – 3 iulie se vor putea utiliza canalele alternative de efectuare a operatiunilor, ATM-urile si POS-urile, cu o singura perioada de limitare, care va fi intre 30 iunie- ora 11,00 pina la 1 iulie- ora 7,00.

 "Pentru procesul de denominare a fost initiat un proiect care a analizat, din timp, influenta acestui proces asupra intregii activitati din Banca Transilvania. Este finalizata procedura de comunicare catre clienti, implementarea in reteaua BT, informarea comerciantilor care au instalate POS-uri de la banca, precum si suportul pentru sucursale, sistemul de back-office si cel al denominarii soldurilor in RON"a declarat Chief Operations Officer al BT, Nicolae Ploata./

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *