Stiri si noutati

UniCredit a deschis o noua sucursala in Bucuresti

Banca UniCredit Romania a inaugurat, luni, a 13-a unitate in Bucuresti, au anuntat oficiali ai bancii.

Clientii persoane fizice vor beneficia de produse si servicii precum conturi curente, depozite bancare cu maturitate flexibila si alte produse de economisire, credite ipotecare si imobiliare, credite de nevoi personale Creditinstant, carduri de debit si de credit internationale, pachete de produse si servicii, Internet si Mobile Banking.

"Obiectivul nostru este sa ajungem la 50 unitati teritoriale, iar pe langa canalul traditional de distributie, care a ramas unitatea bancara, UniCredit ofera clientilor sai canale alternative si solutii complete de e-Banking", a declarat presedinte executiv al bancii, Razvan Radu.

UniCredit Romania este o banca comerciala cu actionariat strain, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de peste 210 milioane RON, iar la sfarsitul primului semestru din 2005 banca avea active totale de circa 1,535 miliarde RON, in crestere cu 53 la suta fata de luna iunie 2004.

Actionar majoritar al bancii UniCredit Romania cu 99,94 la suta din actiuni, Grupul UniCredit are o valoare de piata de circa 30 miliarde euro si active totale de circa 266 miliarde euro. Grupul UniCredit are o retea de peste 4.600 de sucursale si peste 70.000 de angajati in intreaga lume si este lider in regiunea Europei Centrale si de Est.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *