Stiri si noutati

UNPR si-a deschis o reprezentanta de afaceri la Bruxelles

Uniunea Nationala a Patronatului Roman este prima organizatie patronala din Romania care si-a deschis o reprezentanta de afaceri in Bruxelles, a anuntat presedintele acestui patronat, Petre Milut, intr-un comunicat remis presei.
Inaugurarea sediului oficial al UNPR – Bruxelles a avut loc la inceputul saptamanii, in prezenta Principelui Radu de Hohenzlollern Veringen, a ambasadorului Romaniei in Belgia, Ion Jinga, precum si a reprezentantilor mediului de afaceri romanesc si european. Din partea patronatelor europene la care UNPR este afiliat au fost prezenti co-presedintele SME Union of EPP Peter Jungen, precum si Agnes Thibault, secretarul general al European Builders Confederation.
"UNPR Bruxelles exista pentru oamenii care doresc sa construiasca un mediu de afaceri corect, pentru oamenii care doresc sa reuseasca printr-o competitie onesta. UNPR isi deschide portile numai pentru oamenii de afaceri care au performant pe cai cinstite. Cartea noastra de vizita este acest birou, deschis prin forte financiare proprii”, a declarat la inaugurarea sediului Marian Petre Milut, presedintele UNPR.
UNPR reprezinta interesele patronilor membri in cadrul a doua structuri patronale recunoscute ca parteneri sociali la nivel european si anume SME Union of EPP si European Builders Confederation. In calitate de partener al celor doua patronate, UNPR participa la elaborarea directivelor Uniunii Europene in domeniul constructiilor si al IMM-urilor, reprezentand interesele acestora, isi incheie declaratia de presa Marian Petre Milut, presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *